6 veckor

Har gått runt ett tag, någon vecka, och samlat ihop saker i huvudet jag skulle skriva här, men helt plötsligt är det bara tomt, fastnade i annat som man alltför ofta gör och tappade fokus totalt. Men vi försöker igen, here we go! Det närmar sig med stormsteg och jag börjar bli lite nervös. Vi är inte alls förberedda, har ju inte ens en resplan?? 

Sist skrev jag att jag hade beställt en karta har jag för mig, denna karta har i alla fall kommit och jag har haft den säkert nästan tre veckor utan att markera något alls eller ens knappt titta på den. Dock så var det precis en sån karta jag hade tänkt mig vilket var himla bra! Detta SKA vi dock ta tag i, nu jobbar jag morgon fram tills  onsdag vilket gör det otroligt mycket enklare att hinna med att göra saker tillsammans med Johan än när jag jobbar kväll, för så kul eller lätt är det inte att fixa själv för någon av oss. 

Det vi faktiskt har hunnit med är att vaccinera oss! I måndags hade vi bokad tid och fick sprutor och tabletter, för mig räckte det med en spruta och en dos tabletter, Johan däremot fick ta en del mer och shit vad det där är dyrt!! För mig blev det inte jättefarligt men för J som inte hade något sedan innan sprang det iväg i pris, men självklart är det värt det! Så himla tråkigt om något skulle hända som man hade kunnat undvika, såklart! I samband med detta började vi även prata lite om reseapotek, vad man behöver ha med och vad man kan hitta på plats osv. Det mesta finns säkert på plats om man är i lite större städer men då ska man på Thai-engelska försöka få fram rätt sak vilket inte alltid är det lättaste och det vi egentligen kom fram till var väl att det kan vara bra att ta med bas-grejer och blir man sjukare än så funkar det ju faktiskt att gå till en läkare och få namnet/recept på medicinen man ska ha. Vad vi absolut ska ha med oss är i alla fall vätskeersättning! Funderar faktiskt på att denna eller nästa vecka gå till ett apotek och kolla rundor lite vad som finns och vad man mer kan tänkas behöva. 

Fortfarande finns det alldeles för mycket oklarheter kring in/utresor och om man behöver ha flygbiljetter som bevis och sådana saker som bara är väldigt jobbiga att ta tag i, som jag bara hoppas löser sig... Vilket det inte gör, så det är bara att försöka sluta med att skjuta upp allt hela tiden. Själva flygbiljetten t/r Bangkok är i alla fall utskriven och allt nu vilket känns himla skönt! Gick nämligen in på min mail här om dagen och allt var borta... Fick en hjärtattack innan jag kom på att Johan faktiskt också har den, och några sekunder senare dök alla mina mail upp igen men paniken där, nu kan ingenting hända med den i alla fall! 

42 dagar kvar. Snart kör vi!! Och förresten! En lite ljusare och mer inspirerande design och header är under process och kommer nog att trilla in här om några dagar.