Fullspäckad dag

Det är redan torsdag och denna veckan blev ju absolut inte som tänkt. Som tur var fick jag i alla fall komma hem i tisdags eftermiddag och jag hann även till gympan där vi tre av de fyra lag som ska tävla i helgen först förtränade och sen strömmade för varandra. Våra tjejer körde jättefint och stabilt och det ser bra ut, trots att vi saknade två tjejer som var sjuka och att vi ju fick en skada förra veckan så den tjejen kommer tyvärr inte kunna vara med och tävla. När det ena äldre-laget körde tumbling blev det dock tyvärr väldigt tråkig stämning i hallen då två tjejer skadade sig allvarligt, så himla tråkigt och synd! Håller tummarna för att de blir bra så snabbt som möjligt. På grund av detta har det blivit sena kvällar i hallen både tisdag och onsdag då vi har fått flytta runt tjejer mellan lagen och pussla och hålla på för att få ihop alla våra lag till i helgen, men efter en timmes prat i tisdags och två igår löste det sig nog så bra som det går i nuläget och nu hoppas jag på ett super-genrep idag för imorgon åker vi! Det är alltså RC3 i Växjö i helgen och från vår förening har vi hela fyra lag med och det ska bli så himla roligt! 
 
Idag har jag varit på rättegång, en skoluppgift jag missade när jag var på sjukhuset i början av veckan. Alltså, jag ska typ börja hänga på tingsrätten lite oftare för det är ju så himla intressant och coolt! Dock så vågade jag inte gå på den rättegången som är störst just nu, nämligen en 18 dagar lång rättegång mot ett av gängen här i Göteborg där det har skjutits osv. Dessutom hade jag då behövt vara där väldigt tidigt för att få plats samt att den håller på hela dagen vilket jag tyvärr inte hann, så det blev en rättegång som tog ungefär en timme bara. Efter det gick jag bort till ett fik där jag sitter nu för att skriva en observationsuppgift om rättegången som skulle in idag så nu är den också klar och inskickad, skönt nu inför helgen att inte ha något skolarbete att tänka på. Nu ska jag strax äta någon lunch och sen åka hem till Sara för coaching-samtal och därefter får jag nog nästan börja dra mig bort till gympan, ska nämligen vara där redan kl 4 och transporttiden är ju nästan en hel timme om man räknar med tid att byta om och så. 
 
Idag är det tydligen 3 år sen jag la upp min första bild på instagram, ladda ner appen Timehop ni med om ni vill se vad ni har gjort på sociala medier de senaste åren ;)