2014

Ni som har följt mina bloggar sen jag började typ i februari 2009 vet ju att jag har gjort denna nyårslista varje år sedan dess (tror jag) och i år, då det har hänt sjukt mycket i mitt liv är självklart inget undantag!
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - alltsååå, skoja inte! SJUKT mycket! :) otroligt mycket saker under resan hade jag ju aldrig gjort, till exempel att dyka, klättra, surfa, beställa en öl, varit på massa nya ställen och massor mer där som jag inte kan komma på nu. När vi kom hem kom jag för första gången tillbaka till ett jobb där jag har jobbat förut och sen FLYTTADE jag ju hemifrån!!!!! Har även börjat på universitetet, varit på systemet och upptäckt massor av Göteborg. 

Höll du några av dina nyårslöften? - hade inga, tråkig som jag är.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - inte vad jag vet i alla fall ;) 

Dog någon som stod dig nära? - nej. 

Vilka länder besökte du? - Började året i New York, sen var det ju Thailand, Vietnam, Kambodja, Indonesien (Bali), Malaysia och Singapore under backpackingen, och därefter en runda till London i somras, samt Danmark om det räknas. 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - "hatar" är väl lite väl men visst finns det de som jag var bra vänner med i början som jag inte är det med längre.

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? - förra årets svar var en lägenhet, vilket delvis uppfylldes (vi bor i andra hand), så till 2015 så kanske jag hade velat önska mig en plats på ett universitetsprogram så att jag blir något någon gång. 
 
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? - hela resan, 7 januari-6 maj eller vad det nu var kommer ju alltid vara ett minne. Även min 20-års fest och födelsedag!

Har du varit sjuk eller skadat dig? - inget speciellt, blev ju inlagd en natt för någon månad sen men det visade ju sig inte vara något så :)

Bästa köpet? - flygbiljetten till Asien såklart och min macbook & iphone. Kanske även mina svarta jeans som används flitigt :)))

Vad spenderade du mest pengar på? - resa, mat och hyra. Så väl spenderat!

Gjorde någonting dig riktigt glad? - att vara på resande fot med min Johan så pass länge var ju helt otroligt såklart, och att bara några månader senare flytta ihop.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014? - inte stor nog, younger, rather be, chandelier, cheerleader, ugly heart bland annat. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - gladare tror jag!

Vad önskar du att du gjort mer? - pluggat upp mina betyg under hösten när jag hade tid för det, annars är jag sjukt nöjd med 2014!

Vad önskar du att du gjort mindre? - vet inte. 

Hur tillbringar du julen? - precis som vanligt, hos mormor den 23 och kussarna den 24 och sov över där. Vi bryter inga traditioner i vår familj.

Blev du kär i år? - bara i samma kille om och om igen :))

Favoritprogram på TV? - bonde <3

Bästa boken du läste i år? - läste massvis på resan, tror nog att det var någon av Kepler-böckerna. 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - en sjukt mysig dag och grym fest! hade inte önskat mig så mycket, men typ doftljus och träningskläder. Fick massvis mer men har lite svårt att önska mig saker nu för tiden!

Något du önskade dig men inte fick? - Det fick jag sen i julklapp :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? - fick frukost på sängen och sen skattjakt i lägenheten, hade en föreläsning (kanske kursens bästa), lunchade med Linnéa och Selma på le pain, fikade med Johan, köpte tårta och sen åt gooood middag och pusslade hemma, helt perfekt!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Att mina betyg nu skulle vara klara för att komma in på juridik i Göteborg i höst kanske. Nu i december fick jag något superbra som jag inte trodde, nämligen ett extrajobb!

Har du fått några nya vänner under 2014? - Linnéa som jag ju har hängt med massor i Göteborg, sen några på gympan som inte är så nära men ändå!

Vem saknade du mest? - Inte saknat så mycket faktiskt, har haft fullt upp med att ha kul istället!

Har du lärt dig något nytt? - Jaa men det gör man väl varje år!

Vilka förväntningar har du på det kommande året? - Inte så mycket faktiskt, känner mig sjukt nöjd med hur allt har löst sig och hur det är nu så jag hoppas att det rullar på och kanske en plats på jurren eller annan utbildning då hade inte skadat till i höst.