Vandrarhem

De senaste dagarna har jag spenderat en hel del tid på biblioteket med internet och planeringarna för min 20-års fest är i princip klara. Nej, jag fyller inte år förrän i november och ja, det är då festen ska vara, men åh det är så himla roligt ju. Även inredningsgrejer tittar jag flitigt på! 
 
Idag har vi flyttat från lägenheten där vi bott de senaste två veckorna till vandrarhem och det är... litet... men som tur är får vi vår egen lägenhet tidigare så det blir bara sex nätter här istället för 20 som vi trodde först. Så skönt! För mig blev det tyvärr ingen träning idag då jag har så mycket träningsvärk i mina armar att jag inte kan sträcka (speciellt vänster) mer än typ 110 grader och dessutom är den svullen och det går liksom inte att gympa med en arm som inte ens kan sträckas. 
 
Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt inte jättenervös, mer lite spänd om vad det är för folk som ska gå där och jag hoppas att det ska bli bra! 
 
Vi hade "en del" saker att transportera från lägenheten till vandrarhemmet och fick ta det i två omgångar, på denna bild saknas två väskor dessutom
 
 
Omgång nr 2, lite brokig packning med bland annat sovsäck, kudde och kostym 
 
 
Vårt nya rum! 
 
 
Vi tog en prommis i slottsskogen idag igen och nu var sälarna uppe och låg på land!!!!